(VIDEO) Posnetek, kako je oče Sašo Lendero pospremil pred oltar, vas bo ganil do solz

D.Ži
29.06.2021 09:10
Bila je res estradna poroka leta. In najlepši utrinki končno prihajajo med oboževalce čednih mladoporočencev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vanovšek

Smo mislili, da bosta ostala skrivnostna vse do konca. Pa sta se omehčala. Videli smo svate in dekoracijo, najlepše poročne utrinke pa sta Saša Lendero in Miha Hercog dolgo držala zase. A nič več. Njuni profili na družbenih omrežjih se s poročnimi fotografijami in posnetki počasi polnijo, nekaj med njimi je zelo ganljivih. 

Najprej smo videli Saško v prelepi beli obleki in rjavih sandalih. Pozirala je v naročju svojega novega moža in pripisala: "V dobrem in slabem! Ti si moj dom ... naj traja!" 

@sasalendero

#wedding #father #daughter #love #emotions #dreamcometrue  #perfect #romance @mihaelhercog  #porocnisalonWhiteCouture #skedenj

♬ Perfect - Ed Sheeran

Nato je na platformi TikTok Saša delila videoposnetek, na katerem vidimo izjemno čustven prizor, ko jo je oče pospremil do oltarja. Mnoge je ganila do solz. Tudi s prizorom, ko jo je Miha prvič zagledal v poročni obleki. Videti je bila naravnost sanjsko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta