(FOTO) Saška Lendero z družino zapustila Slovenijo. Tako se jim godi tam daleč stran ...

D.Ži
03.03.2022 11:35

Naša priljubljena pevka se te dni greje pod afriškim soncem in se ne pusti motiti. Niti algam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bor Slana

"Čas je za otročarije in navdušenje nad življenjem! Z venčkom sluzastih alg na glavi in obdana z (očitno vso) morsko travo, ki jo ocean premore, vam pošiljam radosten pozdrav iz toplih počitnic!" je z dopusta v domovino preko Instagrama sporočila Saška Lendero in objavila duhovito fotografijo, na kateri vidimo točno to, kar je zapisala. Z družino si je končno privoščila dopust. Dolg, eksotičen in sončen. Kako zelo ga je potrebovala, potem ko se je, tako kot vsi, morala prebiti skozi naporne koronske mesece ter se vmes tudi sama spopasti z zdravstvenimi težavami. 

Odpotovala je na sončni Zanzibar, ki iz leta v leto postaja ena najbolj priljubljenih destinacij slovenskih potepinov, v zgodovino bo šel tudi kot afriško pribežališče tistih, ki so si sredi najbolj strogega karantenskega obdobja želeli privoščiti morje, sonce in vsaj približen občutek stare normalnosti. 

Tudi nekaj razposajenih dopustniških utrinkov je delila s svojimi spletnimi sledilci. Ker rada kuha, se je odločila, da svoje kuharske veščine izuri tudi tam daleč spodaj. "Človek včasih ne more iz svoje kože. Ker doma rada kuham, sem tudi tukaj, na Zanzibarju, izkoristila priložnost in se z veseljem naučila pripraviti zelo priljubljeno svahilsko jed katlesi - nekakšne ocvrtke iz pretlačenega krompirja, mesa (ali ribe) in začimb. Res je izpadlo okusno in doma nameravam čim prej ponoviti recept. V rokah držim svoj izdelek in komaj čakam, da ga pohrustam," je zapisala in pokazala svoj izdelek.

Videli smo jo tudi v zapeljivih črnih kopalkah in med sproščenim pitjem kave. "Zanimivo, kako težko je doma zgodaj vstati. Tukaj pa se vsako jutro zbudim malo čez šesto sama od sebe in na terasi opazujem prebujanje okolice. Srkam kavo. Prvo uro ali dve je dan vedno videti oblačen in veter močno piha. V zraku pa je nekakšen čaroben mir. Ta čas je moj najljubši! Če bi morala izbirati, bi prav tega vzela s seboj domov," pravi. Ah, Saška ... naj traja! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta