(FOTO) Čas se je ustavil: Tako je danes videti ena najboljših slovenskih smučark

A.L.
10.11.2022 10:13

"Mislim, da sem o smučanju že vse povedala," je dejala pred leti v pogovoru z Vesno Milek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Nekdanja vrhunska slovenska smučarka Mateja Svet se je po predčasnem koncu kariere povsem umaknila iz javnosti, zato je povsem mogoče, da je danes na ulici sploh ne bi prepoznali. Na televiziji jo vidimo le še redko, a tudi takrat, ko se tam vendarle pojavi, nikoli ne govori o nenadnem koncu svoje uspešne smučarske kariere.

Igor Napast

"Mislim, da sem o smučanju že vse povedala," je dejala pred leti v pogovoru z Vesno Milek. Vendarle pa še vedno buri duhove njen nenadni konec kariere, ko je stara 21 let smuči postavila v kot. "En dan za mizo sem rekla, da ne bom več smučala," je razkrila v pogovoru in dodala, da je doma takrat niso resno jemali. "Moj oče je bil verjetno zelo prizadet zaradi tega, rekel pa ni nič."

Igor Napast

O tem, kako živi danes in kaj počne, Mateja Svet ne govori prav rada, svoje zasebno življenje še vedno skriva zase. Iz fotografij, ki tu in tam pridejo v javnost, pa je jasno, da je prava lepotica.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta