V javnosti se je nepričakovano pojavila domnevna Putinova ljubica in skoraj je niso prepoznali

ZaB
22.04.2022 15:16

Veliko se je ugibalo, ali je ruski predsednik, avtor agresije na Ukrajino, posegel morda po botoksu, tokrat pa je začudil nenavadno napet obraz "ruske Eve Braun".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po tednih ugibanj, da se z otroki, domnevno rojenimi v zakonu z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, v dogovoru z njim skriva v Švici, če ne tam, pa v bunkerju v Sibiriji, se je nekdanja trofejna ruska ritmična gimnastičarka Alina Kabajeva pred humanitarnim Alina Festivalom pojavila v Moskvi, na treningu ruske mladinske ekipe v ritmični gimnastiki, zdaj pa zlobni jeziki ugibajo, ali s Putinom morda ne obiskujeta istih estetskih kirurgov.

Veliko se je pisalo o domnevno zbotoksiranem obrazu avtorja agresije na Ukrajino, tokrat pa je začudil tudi nenavadno napet obraz "ruske Eve Braun", ki se silno redko pojavi v javnosti.

"Nekaj je na njenem obrazu res drugače, legendarna športnica je bila opazno lepša," so o skorajšnji 39-letnici komentirali v ruski izdaji Cosmopolitana. Omenjanju Putina so se v strahu pred cenzuro izognili. So pa mediji opazili, da je Kabajeva tudi tokrat nosila poročni prstan ...   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta