Prevarana bivša žena Billa Gatesa prvič spregovorila o boleči ločitvi: Jokala sem več dni ...

D.Ži
08.03.2022 10:28

Melinda Gates še vedno ni pripravljena na novo zvezo, a pravi, da počasi odpira novo poglavje v življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bill in Melinda Gates sta se lani po 27 skupnih letih razšla, ona pa je zdaj prvič javno spregovorila o razlogih za razpad svoj čas vsestransko občudovanega zakona. V intervjuju za CBS je povedala, da koncu njune ljubezni ni botroval le en trenutek, ampak se je zveza krhala že kar nekaj časa.

Reuters

"Prišel je trenutek, ko sem ugotovila, da moj zakon ni zdravo okolje in da ne morem več verjeti v to, kar imava," je dejala Melinda French Gates. Nekdanja zakonca sta ločitev objavila v skupni spletni izjavi, v kateri sta navedla, da ne moreta več rasti kot par. Poudarila sta, da je njun odnos nepopravljivo uničen.

Reuters

Melinda pravi, da je zaradi propada zakona več dni jokala, še vedno si nove zveze ne more predstavljati. Priznala je tudi, da je bila včasih izjemno jezna. "Vse to je proces žalovanja. Obžalovala sem nekaj, za kar sem mislila, da bo moje do konca življenja," je dejala. Po nekaj mesecih si je nekako opomogla. Občutek ima, da zdaj čisto zares odpira novo poglavje v svojem življenju.

Profimedia

Konec lanskega leta je Bill Gates njuno ločitev označil za najtežji trenutek v svojem življenju in takrat dejal, da se zaradi vsega, kar se je zgodilo, počuti čudno.

Reuters

V javnost so pricurljale tudi informacije o Billovih ljubicah, za katere naj bi Melinda vedela, njegove nekdanje zaposlene pa so povedale, da je hodil na sestanke z drugimi ženskami in imel več afer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta