Nič ne bo! Presenečeni boste, česa Cristiano Ronaldo svojemu sinu nikakor noče kupiti

D.Ži
01.02.2022 10:10

Nogometni zvezdnik meni, da se je tehnologija med otroci preveč razbohotila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo bo kmalu v svoji družini dobil dvojno okrepitev. Njegova zaročenka Georgina Rodriguez pričakuje dvojčka, ki se bosta njegov peti in šesti otrok. Najstarejši sin Cristiano Junior je že pravi mladenič, trenira nogomet in sanja, da bi nekoč postal velik prvak kot oče.

Profimedia

Kmalu bo dopolnil 12 let, še vedno pa nima nečesa, kar se mnogim njegovim vrstnikom zdi povsem samoumevno. Oče Cristiano mu noče kupiti pametnega telefona, saj meni, da se je tehnologija v vsakdanjem življenju otrok preveč razbohotila.

Profimedia

''Nekega dne me je Junior prosil, naj mu kupim iPhone, da bi me lahko poklical, a sem rekel, da ne more. Če me želi poklicati, naj to stori preko babice. Želim mu povedati, da ne more dobiti vsega kar hoče. Najboljše, kar lahko dobi, je izobrazba," pravi Ronaldo.

Profimedia

Cristiano Ronaldo Junior trenutno trenira nogomet na akademiji kluba Manchester United. Pred tem je dve leti treniral v mladinski šoli Juventusa, kjer je igral njegov oče, preden se je lani vrnil v United. Če bo postal nogometaš, bo zanimivo videti, za katero državo bo igral. Rodil se je v ZDA, odraščal v Španiji, njegov oče pa je eden najbolj znanih Portugalcev v zgodovini.

Profimedia

Ronaldo si je s tem, ko sinu noče kupiti iPhona, morda odprl še eno fronto. Spomnimo se, kako velik oblak prahu je dvignil, ko je junija lani na novinarski konferenci pred tekmo z Madžarsko na Euru 2020 izpred sebe umaknil steklenički Coca-Cole in svetovno javnost pozval, naj namesto sladkih in gaziranih pijač uživa vodo. Znamka je sicer eden od glavnih sponzorjev evropskega prvenstva vse od leta 1988. Umik stekleničk je za Coca-Colo imel precej hude finančne posledice. Po neuradnih izračunih naj bi ameriški gigant v samo pol ure izgubil približno štiri milijarde dolarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta