(FOTO) Noseča Georgina objavila slike z ultrazvoka. Ronaldov komentar všečkalo več tisoč ljudi

Denis Živčec
02.11.2021 09:29
Ni konca veselemu pričakovanju v družini nogometnega zvezdnika, v katero prihajata že druga dvojčka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Georgina Rodriguez je objavila fotografijo z ultrazvoka. "Neučakana," je partnerka nogometaša Cristiana Ronalda pripisala fotografiji iz zdravniške ordinacije, v kateri Ronaldovi otroci sedijo ob njej in čakajo, da opravi pregled.

V komentarjih se je odzval tudi Ronaldo in objavil emotikon sklenjenih rok, ki ponazarjajo molitev. Njegov komentar je v manj kot pol ure všečkalo več kot 2000 ljudi.

Georgina in Ronaldo sta prejšnji teden sporočila, da pričakujeta dvojčka. "Presrečna sporočava, da pričakujemo dvojčka. Naša srca so polna ljubezni in komaj čakamo, da ju spoznamo. Blagoslovljeni smo," je zapisal Ronaldo.

Profimedia

To bosta že peti in šesti otrok slavnega nogometaša ter že drugi par dvojčkov.

Georgina je hčerko Alan Martin rodila pred štirimi leti, nekaj mesecev po tem, ko je nadomestna mati rodila dvojčka Evo Maria in Matea. Ronaldova nadomestna mati je rodila tudi njegovega najstarejšega sina Cristiana Juniorja, ki je star 11 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta