Ronaldo in Georgina ob izgubi sina skrušena: To je največja bolečina, ki jo starši lahko občutijo

D.Ži
19.04.2022 09:00

Družinska sreča portugalskega nogometnega zvezdnika nikoli ne bo popolna. Od težko pričakovanih dvojčkov je porod preživela le deklica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdelo se je kot popolna družinska pravljica, dokler se ni razpletla tako, kot ni nihče pričakoval. S smrtjo. Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v nedeljo na družbenih omrežjih sporočil, da s partnerko Georgino Rodriguez žalujeta za novorojencem.

"Z največjo žalostjo sporočam, da je najin fantek umrl. To je največja bolečina, ki jo starši lahko občutijo. Vedno te bova ljubila," je zapisal par.

Težko pričakovani porod dvojčkov je preživela le deklica. "Samo rojstvo deklice nama daje moč, da čutiva nekaj veselja in upanja," sta še zapisala in pozvala vse, naj jima v teh težkih trenutkih pustijo čas za zasebnost. Za ves trud in prizadevanja se je par zahvalil tudi medicinskim sestram in zdravnikom v bolnišnici.

Ronaldo je oktobra lani sporočil, da s partnerko pričakujeta dvojčke. Otroka bi se pridružila enajstletnemu Cristianu, štiriletnima dvojčkoma Evi in Mateu, ki sta ju rodili nadomestni mami, in štiriletni Alani Martini.

Par je skupaj od leta 2016, ko je Ronaldo igral za madridski Real. Leto kasneje je javno povedal, da bi rad imel sedem otrok, kar bi se skladalo z njegovo številko dresa. Željo po več otrocih je pred časom potrdila tudi Georgina.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta