Ali je pod prosojno obleko res bila brez vsega? J.Lo je z novo kreacijo na rdeči preprogi osupnila

D.Ži
20.01.2023 09:39

Zgodila se je premiera nove romantične komedije, a vsi govorijo le o nagajivi kreaciji, v kateri je blestela vroča latino diva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka in pevka Jennifer Lopez je na premieri svojega novega filma, ki je bila v sredo zvečer v Los Angelesu, blestela v vseh pogledih.

Profimedia

Gre za romantično komedijo "Shotgun Wedding", v kateri J.Lo igra z Joshom Duhamelom. V filmu se odločita poročiti na ekstravagantni lokaciji, kjer zbereta člane svojih družin, a razmere zaplete kriza s talci.

Profimedia

Latino diva je na rdečo preprogo stopila v bež obleki iz prosojnega materiala, prekriti z zlatimi bleščicami. Kreacija je delo modne hiše Valentino. Razkošna dolga obleka z visokim izrezom je zasnovana tako, da se širi proti tlom, tako je bilo videti, kot da zvezdnica nosi dolgo krinolino. Pod prosojno obleko je bil viden bež bodi, okrašen z živo rumeno pentljo, zapeto okoli pasu. Mnoge je barva bodija zavedla in spraševali so se, ali je J.Lo pod obleko res povsem gola.

Profimedia

Lase je imela spete v elegantno figo, eno svojih najbolj odmevnih izdaj pa je dopolnila z vpadljivimi kosi nakita, izstopali so viseči srebrni uhani in rumena clutch torbica znamke Tyler Ellis.

Profimedia

Pri obutvi ​​se je odločila za svetleče čevlje s platformo in visoko blok peto. Videz, ki bo v naslednjih tednih zagotovo doživel nekaj poskusov posnemanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta