(FOTO) Ena najlepših alpskih smučark na Maldivih odvrgla oblačila in pokazala izklesano postavo

A.L.
10.03.2024 14:26

29-letnica napredek ob okrevanju vestno deli tudi s skoraj 200 tisoč sledilci na Instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poškodovala se je konec januarja.
Profimedia

Švicarska alpska smučarka Corinne Suter, olimpijska prvakinja v smuku, je po poškodbi kolena na smuku v Cortini d'Ampezzo januarja končala letošnjo sezono. Natančnejši pregledi v Zürichu, kamor so jo prepeljali, so pokazali strgane vezi levega kolena, zato so jo operirali.

Švicarka, ki je lani na isti progi grdo padla, a se ni tako hudo poškodovala, se na dan poškodbe ni znašla v snegu. Med vožnjo je pri skoku začutila bolečino v kolenu in smučanje prekinila, je poročala STA. S proge so jo odpeljali s helikopterjem.

29-letnica napredek ob okrevanju vestno deli tudi s skoraj 200 tisoč sledilci na Instagramu. Kot kaže, je v več kot mesecu dni, odkar je odsotna s smučarskih prog, okrevala do te mere, da si je lahko v teh dneh privoščila oddih v toplih krajih. Oboževalcem se je javila z Maldivov.

Pozirala je v zgornjem delu bikinija in pokazala izklesano postavo, ob fotografiji pa pripisala, da si je vzela nekaj časa, da se spočijeta um in telo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta