(FOTO) Presenečeni boste, kako je videti danes: Veljala je za največjo tekmico Tine Maze in eno najlepših smučark

A.L.
28.02.2024 15:17

Leta 2021 se je z možem Manuelom Veithom razveselila prvega otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Avstrijska alpska smučarka Anna Veith, rojena Fenninger, je pred štirimi leti končala športno pot. Še danes velja za eno najboljših smučark zadnjih let. Je olimpijska prvakinja v superveleslalomu (2014), trikratna svetovna prvakinja (superkombinacija 2011, superveleslalom in veleslalom 2015) in dvakratna skupna zmagovalka svetovnega pokala (2013/14, 2014/15). Več let je bila tudi ena največjih tekmic Tine Maze.

Leta 2021 se je z možem Manuelom Veithom razveselila prvega otroka, sina Henryja. 34-letnica na Instagramu rada podeli tudi družinske trenutke in pokaže, da v novi vlogi nadvse uživa. Še več veselja bo v hiši nekdanje smučarke že zelo kmalu. Par namreč pričakuje drugega otroka, spol za zdaj ostaja neznan.

Anna Veith, ki je veljala tudi za eno najlepših smučark v svetovnem pokalu, tudi v nosečnosti dobro skrbi za svoje telo. Zdi se, da je videti bolje kot kadarkoli, k čemur gotovo pripomore tudi veliko gibanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta