Zaljubljena v raju: Tako luksuzni dopust sta si privoščila Nika Kljun in zaročenec. Ste videli spektakularni bazen?

D.Ži
06.10.2023 10:42

Naša mednarodno uspešna koreografinja in danski plesni zvezdnik obožujeta eksotične destinacije. Tokrat sta obiskala eno najbolj želenih destinacij in tam posnela video.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nika Kljun se je z dopusta očitno vrnila še bolj zaljubljena. 
Robert Balen

Sladko življenje. Tako bi lahko opisali to, kar je v zadnjih dneh preživljala Nika Kljun, ki si je s svojim dragim privoščila rajski oddih. Za počitnice sta izbrala eno tistih destinacij, o katerih sanjajo milijoni po svetu, eksotični Mavricij, kjer sta najela razkošno vilo, del katere je tudi spektakularni bazen. Tam sta posnela zabaven video, ki sta ga delila s svojimi spletnimi sledilci. Veselo sta čofotala, plavala, plesala in uživala v sončnih dneh. Našo mednarodno uspešno koreografinjo in plesalko, ki se ji je s trdim delom in izjemnim talentom uspelo prebiti na ameriško zvezdniško sceno, in Sonnyja Fredieja Pedersena, sodnika danskega plesnega šova The Greatest Dancer, je dopust očitno še bolj povezal. Nika in plesni prvak, ki je tudi koreograf muzikala Telesni stražar, sta si na spletu izmenjala kar nekaj lepih besed. 

"Še vedno se ščipam in sprašujem, ali so bile sanje ali je to moja resničnost. Še vedno se spominjava vsakega trenutka, ki sva ga preživela v tem raju. Toliko smeha, čiste ljubezni in enosti. Srček, obožujem te. Raziskovanje sveta s tabo je vedno čarobno, a to potovanje je preseglo vsa moja pričakovanja. Kjerkoli že si, si želim biti točno tam ... toda občutek blaženosti s tabo na tem čudovitem pobegu je bil preprosto drugačen. Vedno me kličeš tvoja princesa in v teh trenutkih sem se res počutila tako! To potovanje, imenovano življenje, je lepa, poživljajoča, izzivalna, neverjetna in nepredvidljiva stvar ... in tako sem vesela, da me je vesolje na tej poti postavilo ob tebe. Ne bi si želela drugače. Izberem te, srček. Ves dan, vsak dan!" je v ganljivem zapisu svojo ljubezen izlila Nika. 

Eksotična potovanja so jima ljuba. Decembra 2022 sta se zaljubljenca zaročila na rajski plaži v Francoski Polineziji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta