Jana Morelj spregovorila o svojem najljubšem življenjskem obdobju in razkrila, kaj je takrat počela

D.Ži
21.11.2023 12:19

Čas svobode, postavljanja temeljev samostojnosti in spoznavanja novih prijatelje. Simpatična radijka in napovedovalka vremena se je ozrla na čas odraščanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jana Morelj bi se z veseljem vrnila v čase, ko smo se bolj družili z ljudmi kot internetom. 
Radio 1

Skoraj ga ni gledalca, ki se ne bi razveselil Jane Morelj na malem zaslonu ali v radijskem etru. Umirjena, prefinjena, prijazna in damsko zapeljiva, a ne zapeta. O svojem zasebnem življenju ni nikoli zelo razkošno razpravljala, a je v jutranjem šovu Denisa Avdića tu in tam vendarle odprla vrata omare dovolj na široko, da je iz nje padel kak zaprašeni okostnjak. 

Tokrat se je na svojo preteklost ozrla v pogovoru za revijo Suzy. Spomnila se je svojih študentskih časov, na katere ima lepe spomine. Pravi celo, da so res bili nekaj posebnega in zelo lepega. 

"Večkrat rečem, da je bilo to moje najljubše življenjsko obdobje," je dejala. Na to obdobje gleda kot na čas svobode, postavljanja temeljev samostojnosti, spoznavanja novih prijateljev in spoznavanja ljudi. Hitro je spoznala tudi, da je mestno življenje precej drugačno od podeželskega.

"Bilo je tudi veliko zabav in spontanosti. Bil je čas, ko urnik skoraj ni obstajal. No, Razen obveznosti na faksu," se spominja Jana in dodaja, da bi se takoj vrnila v tista leta, brez interneta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta