(VIDEO) Poseben trenutek: Maja Keuc prvič objavila posnetek s svojim partnerjem, ki vas bo pustil brez besed

A.L.
09.02.2024 09:52

Par že živi skupaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sledilci so nad posnetkom navdušeni.
Robert Balen

Ena trenutno najbolj priljubljenih slovenskih glasbenic Maja Keuc v zadnjem času žari od sreče. Vse kaže, da svoje ljubezni do učitelja tolkal Tilna Zakrajška ne skriva več. "Moja 'Goodbye' danes malo drugače. Na handpan," je pod posnetkom na Instagramu zapisala Mariborčanka in tako delila njun prvi skupni trenutek.

Sledilci so nad posnetkom navdušeni, mnogi so ostali brez besed. "Kot vedno in že od nekdaj, skupaj sta epska kombinacija," se je glasil eden izmed komentarjev, drugi uporabnik spleta pa je zapisal: "Ko se dve sorodni duši povežeta, nastane čarovnija."

32-letna Maja in njen Tilen sta pred meseci naredila še en pomemben korak v zvezi in si poiskala skupni dom. Par zdaj živi na obrobju Ljubljane, kot kaže, pa se imata skupaj nadvse lepo. Čeprav sta svojo zvezo na začetku skrbno skrivala, je pevka že marca za Metropolitan priznala: "Sem zelo srečno zaljubljena (nasmeh, op. a). Vesela sem, da sem v bistvu po petih letih prišla do točke, da mi je bilo na nek način tako dobro biti v svoji koži, da sem si rekla, da je čas za ljubezen. Pogledala sem v vesolje in si rekla: 'Zdaj sem jaz pripravljena', dati ljubezen, ker jo imam. Ne da jo dobim, ampak da jo dam. In prišla je, takoj v naslednjem tednu (nasmeh)."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta