(FOTO) Noro zaljubljena: Slavni nogometni trener se strastem predaja s svojo 18 let mlajšo atraktivno ženo

D.Ži
07.07.2023 08:54

Toliko ljubečih dotikov, poljubov in objemov. Postavni trener Atletica je te dni res v sedmih nebesih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Trenerja nogometnega kluba Atletico Madrid Diega Simeoneja so opazili na počitnicah na Ibizi, paparaci so ga ujeli v družbi žene Carle Pereyra ter hčerk Franesce in Valentine.

Profimedia

Diego je pri 53-ih mimoidoče navdušil z izklesano postavo, njegova lepa žena, ki se prav tako ponaša s čvrstimi trebušnimi mišicami, pa je kradla poglede radovednežev. 

Profimedia

Družina je uživala na peščeni plaži in v šumenju morja, Simeone se je s hčerko zabaval v plitvini. Še pred odhodom v morje se je par prepustil strastem. Njegova 18 let mlajša žena se mu ni mogla upreti, zato je trenerja poljubljala po obrazu in vratu ter ga nežno objemala.

Profimedia

Diego in Carla sta se poročila leta 2019, pred njo je bil slavni trener med letoma 1994 in 2004 poročen s čudovito Carolino Baldini. Z njo ima tri sinove, Giovannija, Gianluco in Giuliana. Vsi trije so že šli po očetovih stopinjah, najmlajši Giuliano je lani debitiral v očetovi ekipi.

Profimedia

''Otroci so središče njegovega življenja. Ko je z njimi, je srečen in oni so njegova glavna prioriteta ... Moč, ki jo je našel kot oče, ga na novo krepi,'' je Carla lani povedala o moževem starševstvu za Hello!.

Profimedia

Žal pa Diego ni ostal v dobrih odnosih s svojo bivšo ženo. Carolina je na argentinski televiziji javno razkrila, da je bila odločitev za ločitev po 20 letih zakona njena, a je poudarila, da se je zakon končal prijateljsko, Simeone pa ji je nato začel očitati, da je kršila pogodbo in javno spregovorila o ločitvi.

Profimedia

"Po 15 letih sem se naveličal njenih izjav v javnosti. Še bolj pa sem sit tega, da nikoli nisem govoril o vsem, niti o škodi, ki jo je povzročila. In še naprej govori, kot da so vsi okoli nje izgubili spomin in pozabili, kaj se je zgodilo. Utrujen sem od skrbi za svoje otroke in nenehnega varovanja pred javnostjo. Brez povratka. Prekršila je družinski kodeks in nimam več potrpljenja,'' je dejal Simeone.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta