(FOTO) Jasna Kuljaj v zapeljivih dvodelnih kopalkah zažiga na plaži. Ste opazili, kaj krasi njene hlačke?

D.Ži
24.07.2023 10:47

Naša priljubljena voditeljica in imitatorka je mir našla ob morju, tam pa so se razcveteli tudi zelo eksotični cvetovi. Vsaj na njeni kopalni opravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jasna Kuljaj je poletno dekle. Vsaj tak občutek dobimo, ko gledamo objave na njenem instagramovskem zidu, ki so poleti še posebej navihane in atraktivne. Čedna in zapeljiva je v vseh letnih časih, v najbolj sončnem delu leta pa kar zažari. Vajeni smo že, da nas v tem času razveseli s kakšno dopustniško fotografijo, spomnimo se, kako je pred časom z nami delila fotografije svojega oddiha na slovenski obali, tokrat pa je priljubljena voditeljica in imitatorka skočila k našim južnim sosedom.

Vidimo jo med sproščenim kolesarjenjem v rožnati oblekici po čudovitem Cresu, največ pozornosti pa pritegne fotografija, na kateri Jasna pozira v atraktivnih kopalkah. Izbrala je dvodelni komplet.

Zgornji del je klasično črn in nudi dobro oporo njenim čarom, spodnji del pa je precej bolj eksotičen, saj hlačke krasijo razkošni rdeči cvetovi, ki spominjajo na cvetove hibiskusa. Njeni spletni sledilci so nad videnim navdušeni in ji sporočajo, da na plaži preprosto zažiga.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta