(FOTO) Ana Praznik presenetila oboževalce in se pokazala v kopalkah. Izbrala je zelo nepričakovan model

D.Ži
18.07.2023 10:02

Simpatična voditeljica te dni baterije polni na dopustu, gledalci pa že komaj čakajo, da se vrne na male ekrane s svojo Delovno akcijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ana Praznik je brez dvoma ena najbolj priljubljenih voditeljic na naših televizijah, njena Delovna akcija spreminja življenja in vedno znova gane gledalce. Ano radi gledamo in poslušamo tudi v pevski vlogi, ko oder zavzame kot članica zasedbe Bepop Ladies. Ker Delovno akcijo pogosto snemajo v hladnejših mesecih, Ano večinoma vidimo v zimskih plaščih in drugih toplejših oblačilih, njene odrske oprave so bolj navihane in sproščene, a je ena tistih, ki raje kak gumbek zapre, kot odpre. Tokrat nas je simpatična Štajerka zelo presenetila. Pozirala je kar v kopalkah in z izbiro pisanega modela navdušila. No, ne zgolj nevsakdanje kopalke, oboževalcem so všeč tudi njene ženstvene obline.  

Na počitnicah očitno uživa na polno. "Kot julijski otrok sem vse svoje rojstne dneve praznovala na morju. Po navadi ob sladoledni torti (oboževala sem jo, ker se mi je zdela nekaj posebnega, pa ker itak sicer takih stvari nismo kupovali). In poletni dnevi ob morju v meni prebudijo ogromno spominov. Letos še posebej, ker kar seštevam dneve preživete na obali," je objavi pripisala Ana. 

S kopalkami je zadela v polno, saj ji živahni vzorčki in razigrane barve zelo pristajajo. Upamo, da bo Ana tekom poletja nabrala dovolj nove pozitivne energije, da bo jeseni lahko spet pomagala lepšati življenja tistim, ki potrebujejo nov dom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta