(FOTO) Kaj bo Adele do konca meseca počela v Münchnu, ni težko uganiti

Gr.G.
02.08.2024 21:41

Superzvezdnica Adele je že nekaj dni v bavarski prestolnici, s svojimi nastopi pa namerava v avgustu razveseliti 750.000 ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pred nekaj dnevi je superzvezdnica Adele prispele v München, tam opravila še zadnje tonske vaje, preden se je nocoj začnela serija njenih koncertov, za katere organizator pričakuje, da se jih bo udeležilo skupno 750.000 obiskovalcev.

Profimedia

V bavarski prestolnici, ki je hkrati tudi tretje največje mesto v Nemčiji, so posebej za potrebe angleške pevke zgradili posebno areno, ki sprejme 74.000 ljudi, Adele pa bo nastopila deset krat. 

Profimedia

Posebna koncertna dvorana, ki ni prekrita s streho, zanjo pa organizator obljublja studijsko kvaliteto zvoka na vsakem sedežu, po površini meri kar 12 nogometnih igrišč. V njej je postavljen tudi največji LED zaslon vseh časov, dolg polnih 220 metrov.

Profimedia

Za prvi koncert so ljudje v vrsti na vstop čakali od zgodnjih jutranjih ur, organizator pa je v začetku tedna dal v prodajo še en kontingent vstopnic po 35 evrov. 

Profimedia
Profimedia

Adele Areno so zgradili na asfaltni podlagi, na tamkajšnjem sejmišču, zraven pa uredili doživljajski svet imenovan Adele World z obsežno gostinsko ponudbo.

Profimedia

Adele je še pred začetkom koncertnega maratona napovedala, da bo po zadnjem nastopu, ki je načrtovan 31. avgusta, verjetno potrebovala čas zase in za počitek. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta