(FOTO) Kaj je narobe, Angelina? Fotografije njenih koščenih, žilastih rok iz Benetk se širijo po spletu in vzbujajo skrb

D.Ži
03.09.2024 08:27

Na premieri svojega novega filma o Marii Callas je zvezdnica bila videti kot boginja, a so med elegantnim poziranjem na rdeči preprogi mnogi opazili detajl, ki je sprožil ugibanja o njenem zdravju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angelina je bila videti čudovito, a njenih rok ni bilo mogoče prezreti. 
Reuters

Filmska zvezdnica Angelina Jolie se je minuli teden sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah. Blestela je na premieri svojega novega filma Maria, ki govori o legendarni operni pevki Marii Callas. Film je režiral Pablo Larraín.

Jolie je na premieri elegantno pozirala v dolgi bež obleki, videti je bila čudovito, a nekaj je vendarle njene oboževalce spravilo v skrbi. Osredotočili so se na njene roke.

Profimedia

Zelo opazno izstopajoče žile na rokah niso ostale neopažene, mnogi se zdaj sprašujejo, kakšno je njeno zdravstveno stanje. Fotografije z rdeče preproge so se v hipu razširile po družbenih omrežjih.

"Že dolgo ni videti zdrava. Videti je podhranjena in izstradana", "Z njenimi rokami je nekaj narobe, previtka je", "Videti je kot duh", "Lepa je, kaj pa žile", "Ali samo jaz gledam v žile?", "Samo v njene roke buljim", so nekateri komentarji pod fotografijami, objavljenimi na spletu.

 
Profimedia

Drugi so igralki stopili v bran in poudarili, da gre preprosto za znak staranja in da je to nekaj povsem normalnega. O tej temi je nedavno spregovoril tudi vir za revijo In Touch.

Epa

"Angie se zaveda, da je presuha. Ve, da bodo vsi govorili o njej, če bo nosila obleko, ki bi preveč razkrivala in s tem vabila ljudi h komentiranju njene teže," je povedal vir.

epa

Film Maria je sicer po premieri na festivalu požel osemminutne stoječe ovacije, ki so Joliejevo spravile v jok.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta