Angelina in Brad v šoku: Po prometni nesreči njunega sina z rešilcem odpeljali na urgenco. Kakšno je njegovo stanje?

D.Ži
30.07.2024 10:37

Posvojenec slavnega para naj bi z električnim kolesom sredi prometne konice trčil v avtomobil in se poškodoval, čelade med vožnjo ni nosil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angelina in Pax sta po igralkini ločitvi še bolj povezana.  
Profimedia

V Kaliforniji se je zgodila nesreča. Pax Jolie-Pitt (20) naj bi se z električnim kolesom vozil po Los Angelesu, ko je trčil v avto. Po tem so ga z rešilcem odpeljali v bolnišnico. Kot poroča britanski časnik DailyMail, ni nosil čelade. To je bil velik šok za njegova slavna starša, Angelino Jolie in Brada Pitta.

Le nekaj dni nazaj sta si privoščila obisk restavracije s sušijem.  
Profimedia

DailyMail piše, da je po nesreči Paxovo stanje stabilno. Očividci so povedali, da si je poškodoval glavo. Natančne okoliščine in poškodbe še niso znane, za zdaj pa je znano, da si je poškodoval tudi kolke.

Nesreča se je zgodila v ponedeljek med prometno konico v Los Angelesu. Kdaj točno bo Pax lahko zapustil bolnišnico, še ni znano. Njegova družina izjave za javnost še ni objavila.

Pax je ljubitelj motorjev in koles.  
Profimedia

Pax je drugi najstarejši otrok Angeline Jolie in Brada Pitta. Deček sta posvojila leta 2007, ko je bil star tri leta, našla sta ga v sirotišnici v Vietnamu. Poleg Paxa imata nekdanja zakonca, ki sta ločena od leta 2016, še otroke Maddoxa (22), Zaharo (19), Shiloh (18) ter dvojčka Knoxa in Vivienne (oba 16).

V nesreči naj bi si poškodoval glavo in kolke.  
Profimedia

Ločitvena vojna slavnih zakoncev sicer še traja. 20-letni Pax se je nedavno postavil na stran svoje matere – tako kot njegovi drugi bratje in sestre. Predvsem Shiloh Jolie-Pitt je zadnje čase polnila naslovnice, saj se je sprva postavila na stran svojega slavnega očeta, nato pa se odrekla očetovemu priimku. Razlog naj bi bili "boleči dogodki". Brad Pitt naj bi bil po ločitvi od Angeline Jolie bolj ali manj brez večjih stikov s svojimi odraslimi otroki, vendar ima še vedno pravico do obiskovanja mlajših.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta