(FOTO) Kako je lepa! Hči pokojnega Kobeja Bryanta v Milanu blestela na reviji Versace in razkrila svojo modno vzornico

D.Ži
25.09.2023 11:07

Natalia Bryant je odrasla v zelo čedno mlado damo, ki ima na lepoto tudi nekaj svojih pogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Najstarejša hči Kobeja Bryanta je debitirala na tednu mode v Milanu. 20-letna Natalia Bryant je predstavila oblačila prestižne znamke Versace, mama Vanessa pa jo je ponosno opazovala iz prve vrste. Natalia je na reviji korakala ob velikih modnih imenih, kot sta Gigi Hadid in Kendall Jenner, za svojo prvo modno revijo je prejela številne pohvale.

Profimedia

Najstarejša hčerka legendarnega košarkarja, študentka univerze v Južni Kaliforniji, je visoka 178 cm, igra odbojko in vzbuja pozornost, kjer koli se pojavi. Pred nekaj leti je ugotovila, da je njena modna vzornica kar mama.

"Verjetno največ stilskih nasvetov dobim od mame. Z leti me je veliko naučila o samozavesti. Lepota najprej izvira od znotraj," je dejala.

"Lepota zbledi, zato bodite pozitivni in samozavestni, bodite prepričani v svojo moralo in stališča. To me je vsekakor pomagalo oblikovati v osebo, v katero sem zrasla," je dodala.

Profimedia

Kobe in njegova hči Gianna, Natalijina mlajša sestra, sta leta 2020 umrla v helikopterski nesreči, ki je pretresla svet, še najbolj pa njuno družino. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta