(FOTO) Kočljiv ljubezenski trikotnik: Tako čedna je ženska, s katero naj bi princ William varal svojo Kate

D.Ži
08.03.2023 11:20

Neprijetne govorice spet postajajo glasnejše. Nekateri celo trdijo, da je palača gonjo proti vojvodinji Meghan sprožila samo zato, da se javnost ne bi ukvarjala s skokom čez plot bodočega britanskega kralja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubezenski trikotnik? Princ William, žena Catherine in lady Rose leta 2016 na dobrodelni gala večerji.   
Profimedia

Ko je Kensingtonska palača leta 2022 objavila, da se bosta princ William in njegova žena Catherine preselila iz Norfolka v Windsor, so čenčarji takoj pomislili, da bi bila selitev lahko morda povezana z Williamovo domnevno afero.

V britanski javnosti se namreč že od leta 2019 šušlja, da naj bi imel princ William prešuštniško afero z lady Rose, markizo Cholmondeley, svojo nekdanjo sosedo v Norfolku. Zanimivo je, da so te govorice prišle iz aristokratskih krogov, ki jim Rose pripada od leta 2009, ko se je poročila s 23 let starejšim Davidom Rocksavageom. Ta je sedmi markiz Cholmondeley.

Markiz David Cholmondeley in Rose Hanbury
Profimedia

Tako je na primer eden najvidnejših dopisnikov Tom Sykes priznal, da je za Williamovo razmerje z Rose prvič slišal od svojega zaupanja vrednega vira, hčerke britanskega grofa, katere identitete ni želel razkriti.

Nekaterim se zdi markiza nekoliko podobna prinčevi ženi. 
Profimedia

Članica uredništva Wall Street Journala Catherine Whelan je lani predstavila svojo teorijo, da je Buckinghamska palača leta 2019 spodbudila ofenzivo britanskih medijev proti Meghan Markle, da bi se javnost čim prej nehala ukvarjati z zgodbo o domnevnem Williamovem prešuštvu.

Po govoricah naj bi se bilo njuno domnevno razmerje začelo okoli leta 2017. Williama in Rose so večkrat videli obedovati v Norfolku, medtem ko je bila Catherine odsotna zaradi dolžnosti. Princesa naj bi bila za afero izvedela leta 2018, tik pred rojstvom princa Louisa. Situacijo dodatno zapleta dejstvo, da sta bili Catherine in Rose prijateljici, vendar se je princesa leta 2019 odločila odnose prekiniti.

Markiza s soprogom na eni od večerij, ki jih je gostila kraljica Elizabeta II. 
Profimedia

Celo britanski Tatler si je v veliki zgodbi o Catherine leta 2020 drznil mimogrede omeniti, da je Rose leta 2019 nagnala iz svoje organizacije, ker naj bi bila preblizu Williamu.

Čeprav je Tatler več mesecev delal na zgodbi v sodelovanju s Kensingtonsko palačo, je tiskovni predstavnik Williama in Catherine na koncu podal naslednjo izjavo: Ta zgodba vsebuje veliko netočnosti in napačnih razlag, ki pred objavo niso bile preverjene v Kensingtonski palači.

Med paroma naj bi bilo nekaj časa vladalo pristno prijateljstvo. Tako sta se Kate in Rose nekoč celo pozdravili s poljubom.
Profimedia

Po tem so iz zgodbe odstranili le en odstavek – tistega o Rose in Williamu.

38-letnica je otrok modne oblikovalke Emme Longman in Timothyja Hanburyja. Po končani srednji šoli je obiskovala British Open University. Bila je del raziskovalne skupine konservativnega politika Michaela Gova, pred poroko pa je kratek čas delala kot model pod okriljem Storm Managementa, ki je odkril in lansiral Kate Moss.

Prijateljici. Kate in Rose leta 2016 skupaj na dobrodelni prireditvi. 
Profimedia

Soproga Davida je spoznala med počitnicami v Italiji leta 2004. Par je svojo zaroko naznanil 22. junija 2009, poroka pa je bila le dva dni kasneje. Tri mesece po tem, ko je dahnila usodni da, je Rose rodila dvojčka Alexandra in Oliverja, marca 2016 pa se je rodila še hči Iris.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta