Poznavalec razkriva: Meghan naj bi bila naravnost ogorčena, kako malo denarja je imel princ Harry na računu

D.Ži
02.03.2023 11:28

Razvpita kraljeva ubežnika kot po tekočem traku sklepata donosne medijske posle, da bi lahko živela tako razkošno, kot si je vojvodinja zamislila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Harry in Meghan morata za življenje na veliki nogi danes služiti sama, kar jima trenutno precej uspeva. 
Profimedia

Ko je vojvodinja Meghan (41) spoznala princa Harryja (39), naj ne bi bila zadovoljna z njegovim finančnim stanjem. Očitno je verjela, da ima na računu milijarde. Tako so ji vsaj govorili drugi, trdi pisatelj Tom Bower, ki je leta 2022 napisal knjigo "Maščevanje: Meghan, Harry in vojna med Windsorji".

"Zanjo je bilo veliko presenečenje in razočaranje, da je imel princ Harry zelo malo denarja," je povedal Bower za Daily Mail. Trdi, da naj bi bila Meghan "resnično obsedena z denarjem".

Profimedia

"Predstavljala si je, da bo vreden stotine milijonov, če ne milijard, zdaj mora to nadoknaditi, kar sicer tudi počne," pravi. 

Sussekška plemiča sta zadnje čase poslovno zelo uspešna, milijoni na račun številnih medijskih pogodb kar dežujejo.

Tako Harry in Meghan služita denar: 

- Najprej sta podpisala pogodbo s platformo za pretakanje zvoka Spotify za 23 milijonov evrov.

- Še bolj donosen je bil njun dogovor z Netflixom, ki je po informacijah Forbesa odštel približno 94 milijonov evrov za sodelovanje pri dokumentarcu Harry in Meghan.

- Harry naj bi za svoje spomine prejel še dodatnih 37 milijonov evrov. Temu je treba prišteti honorarje treh televizijskih intervjujev, ki jih je Harry dal za promocijo svoje knjižne biografije.

Profimedia

Kot delavna člana britanske kraljeve družine zakonca nikoli nista mogla doseči življenjskega sloga, kot si ga je zamislila Meghan. Bower ob tem dodaja: "Meghan se želi voziti v velikih cadillacih in zasebnih letalih na poziv. Zdaj mora sama služiti za te reči.”

Profimedia

Leta 2021, leto dni po selitvi v Združene države, je Forbes neto vrednost Harryja in Meghan ocenil na 10 milijonov dolarjev, vključno s tistim, kar je ostalo od Harryjeve zapuščine pokojne matere, princese Diane. Temu so dodali še lastniški kapital, ki ga ima par v svojem dvorcu v Montecitu v Kaliforniji. Očitno še vedno premalo za Meghan, zato sklepata toliko dobičkonosnih medijskih poslov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta