Princ Harry rešuje zagato: Na isti dan ga čakata dva pomembna družinska dogodka. Bo dal prednost očetu ali sinu?

D.Ži
07.02.2023 10:33

Prav na dan kronanja Karla III. praznuje rojstni dan tudi mali Archie. Kot kaže, bo Harry moral v zelo kratkem času dvakrat na letalo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kot kaže, se bo 6. maja princ Harry udeležil dveh dogodkov, na enega naj bi prišel brez žene. Razvpiti princ bo tako v 48-ih urah na letalo sedel dvakrat, da se bo lahko tako udeležil dveh pomembnih družinskih slovesnosti. 

Profimedia

Dobro obveščeni viri iz njegovega kroga pravijo, da bo vojvodinja Meghan ostala v Kaliforniji na praznovanju Archiejevega četrtega rojstnega dne, Harry pa bo priletel v Evropo in se na kratko pojavil na kronanju svojega očeta Karla III

Čeprav se je govorilo, da Meghan in Harry ne bosta povabljena na slovesnost ob kronanju, je te dni z Otoka prišla novica, da sta njuni imeni vendarle na seznamu gostov, ni pa še povsem jasno, ali bosta povabilo oba sprejela.

Profimedia

Na isti dan praznuje četrti rojstni dan tudi njun sin Archie. Po prvih načrtih naj bi Harry še isti dan odletel iz Kalifornije v Veliko Britanijo in se nato vrnil. Naporen podvig, a naj bi si zelo želel biti na obeh slavjih. 

Profimedia

Princ Harry in Meghan veljata za "ubežnika" britanske kraljeve družine. Odnosi med njimi so po izzidu Harryjeve biografije Spare (Rezerva) še dodatno skrhani, saj je princ številne svoje bližnje sorodnike, zlasti brata in očeta, prikazal v zelo negativni luči. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta