Hrvaška policija aretirala Severino zaradi pretepa s sestro. Viri blizu pevke imajo drugačno zgodbo ...

STA, A.L.
30.08.2022 17:14

Pevkina sestra Marijana je morala po pretepu poiskati pomoč v bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška policija je danes okoli poldneva pridržala pevko Severino Vučković, razlog pa prepir in pretep s sestro Marijano. Kot poroča Jutarnji list, se je vse skupaj zgodilo malo po polnoči, ko naj bi se pevka na svojo sestro spravila v stanovanju njune mame, ki je bila v času incidenta tam. Ženski naj bi se močno prerivali in klofutali.

Pevkina sestra Marijana je morala po pretepu poiskati pomoč v bolnišnici, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovana. Splitska policija je na podlagi prijave razpisala iskanje pevke in jo 12 ur po incidentu našla na splitskem letališču.

Profimedia

Severinin odvetnik Mati Matić je za Jutarnji list potrdil aretacijo in dodal, da so jo medtem tudi že izpustili. Kot je dejal, bo nadaljnji postopek stekel po ustaljeni poti, saj da "ni potrebe za vso to predstavo, ki med drugim vključuje tudi hišno preiskavo, kot da je najhujši kriminalec".

Vir blizu pevke na drugi strani trdi, da naj bi Severinina sestra Marijana lažno ovadila pevko zaradi povzročitve telesnih poškodb. Severina je res bila v stanovanju v Splitu, kjer živi njena mama skupaj s teto, nenadoma pa naj bi prišla Marijana in po besedah ​​vira napadla pevko in jo poškodovala. Severina je odšla, Marijana pa je začela razbijati po vratih najemnikov, jokati in se metati po stopnicah, da bi se poškodovala.

Poznavalci še pravijo, da je Severinina sestra Marijana, za katero nihče ne ve, kje je preživela zadnjih sedem let, Severino pred približno pol leta prijavila centru za socialno delo, češ da je zlorabljala njeno mamo in ji onemogočala stike z njo. Obenem je prijavila tudi svojo hčerko, Severinino nečakinjo Mio, ki naj bi jo zlorabljala po telefonu. Center za socialno delo je po prijavi ukrepal, izkazalo se je, da je Marijana Popović lažno prijavila tako Severino kot Mio. Severinin vir še trdi, da je Marijana Popović vse to počela v dogovoru z Milanom Popovićem, nekdanjim Severininim partnerjem, o čemer naj bi obstajal pisni dokaz.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta