Kdo je Severinina sestra, ki je pevko prijavila policiji? Zamere med njima so hude, družina je močno sprta

D.Ži
31.08.2022 09:25

Severina in njena sestra Marijana nista bili vedno v tako slabih odnosih, saj jo je med bitko za skrbništvo nad sinom goreče podpirala. Zdaj jo je ovadila zaradi domnevnega nasilništva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sami Rahim

V hrvaških medijih je odjeknila novica, da je policija pevko Severino pridržala na zagrebškem letališču zaradi prijave, ki jo je proti njej vložila njena sestra Marijana Vučković Popović.

Pevkina sestra je prijavila fizično nasilje, do katerega naj bi bilo prišlo na domu njune mame. Informacijo je potrdila tudi Severinina ekipa.

"Po Severininem opisu dogodka je Severino poškodovala Marijana Popović in ne obratno. Strgala ji je ogrlice z vratu in razbila mobilni telefon. O tem obstajajo materialni dokazi, medicinska dokumentacija in priče. Pričakujemo, da bo proti Marijani Popović sprožen postopek na podlagi Severinine kazenske prijave," se glasi uradna izjava.

Fotografije Severinine sestre Marijane lahko vidite TUKAJ.

To plat zgodbe je za Dnevnik Nove TV potrdil Severinin odvetnik, ki je potrdil tudi, da so pevko po izjavi na policiji izpustili.

O dogodku se je zdaj oglasila Ana Vučković, Severinina mama, ki je za Večernji list povedala, da to ni prvič, da je Marijana Popović prijavila svojo slavno sestro.

"Marijana se je kar pojavila, metala se je po stopnicah, ni prvič, da je prijavila sestro!" je rekla.

Mimogrede, Marijana je mama Mije Popović, s katero je Severina v odličnih odnosih. Mia je med študijem živela pri teti Severini, lokalni mediji pa poročajo, da Marijana ni v dobrih odnosih s hčerko in da za to krivi pevko, piše Dnevnik.hr.

Leta 2010 je Marijana pristala v medijih, ko je protestirala proti gradnji nakupovalnega centra v Splitu, češ da je zemljišče, na katerem je zgrajen, njihovo družinsko, Severina se boju ni pridružila, kar naj bi ji bila sestra zamerila.

Severina in Marijana sta še pred kratkim bili v dobrih odnosih, ko je pevka še bila poročena z Igorjem Kojićem, so se vsi trije pogosto družili. Marijana je javno podprla Severino v boju za skrbništvo nad sinom, ki ga ima z Milanom Popovićem.

"O mojem trpljenju ni kaj dodati, saj sem kot teta prikrajšana, da bi vsaj občasno videla Aleksandra, ko je pri očetu v Beogradu. Komu naj se pritožim glede Milana Popovića, katero sodišče bi ugodilo moji pritožbi? Na sporočilo, da želim Aleksandru prinesti darila, nikoli ni odgovoril. Ne vem, zakaj je tak, nikoli nisva imela slabih odnosov," je leta 2016 povedala Marijana.

"O Milanu sem imela dobro mnenje, dokler ni izgubil moškega poguma in se odločil, da noče biti z mojo sestro in njunim sinom. Zdaj sem resnično razočarana nad njegovimi dejanji, v katerih hoče mojo sestro prikazati v slabi luči, ne zaveda se, da na ta način dela škodo tudi bodoči komunikaciji s sinom," je takrat povedala.

Severina ima poleg Marijane še sestro Zdenko, s katero pa prav tako nista v dobrih odnosih, saj leta 2015 ni prišla na njeno poroko z Igorjem Kojićem, kot je navedla, iz spoštovanja do žrtev domovinske vojne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta