(FOTO) Lora Klinc, lepa žena Primoža Rogliča, prvič pokazala nosečniški trebušček, sledilci so ostali brez besed

A.L.
10.11.2022 09:30

Roglič je po koncu ene od dirk novico želel zaupati kolesarskemu kolegu, a so ga ujele kamere in posnetek poslale v svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da se bo malemu Levu, sinu kolesarskega asa Primoža Rogliča in njegove žene Lore Klinc, pridružil bratec ali sestrica, je svet izvedel na prav poseben način. Roglič je po koncu ene od dirk novico želel zaupati kolesarskemu kolegu, a so ga ujele kamere in posnetek poslale v svet. Vse od takrat par novice o drugi nosečnosti ni komentiral.

Zdaj je Lora s sledilci na Instagramu vendarle delila fotografijo, na kateri se vidi nosečniški trebušček, spodaj pa šaljivo zapisala: "Nekaj mi je padlo pa se sekiram, samo itak ne morem pobrati." Pod simpatičnim posnetkom so se začeli vrstiti komentarji s čestitkami in komplimenti, kako lepa nosečnica je.

Mlada družina je tudi sicer zelo povezana, Lora in Lev Primoža pogosto spremljata na dirkah po svetu in tako izkoristijo vsak prosti trenutek, ki ga lahko preživijo skupaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta