(FOTO) Na dan prišla žalostna resnica: Melania Trump božične praznike preživela v bolnišnici

A.L.
29.12.2023 09:30

Govorice so svoj vrhunec dosegle ob objavi praznične fotografije družine Trump iz Mar-a-Lago ta teden, na kateri ni bilo Melanie.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Da nekaj v življenju nekdanje prve dame Združenih držav Amerike Melanie Trump ni prav, pozorni opazovalci vedo že nekaj časa.
Reuters

Da nekaj v življenju nekdanje prve dame Združenih držav Amerike Melanie Trump ni prav, pozorni opazovalci vedo že nekaj časa. Govorice so svoj vrhunec dosegle ob objavi praznične fotografije družine Trump iz Mar-a-Lago ta teden, na kateri ni bilo Melanie.

Tujim medijem je s poizvedovanjem uspelo odkriti, da je 53-letnica božične praznike preživela v bolnišnici.
Reuters

Tujim medijem je s poizvedovanjem uspelo odkriti, da je 53-letnica božične praznike preživela v bolnišnici. Kot poroča portal Page Six, je bila ob svoji mami, 78-letni Amaliji Knavs, ki naj bi bila hudo bolna. Njena odločitev, da božič preživi ob mami, večine ni presenetil, saj ni skrivnost, da ji družina veliko pomeni. Za zdaj ostaja neznanka, kaj točno se dogaja z Amalijo.

Že zdaj je jasno, da bo javnost v prihajajočem letu Melanio videla pogosteje kot v preteklosti.
Reuters

Že zdaj pa je jasno, da bo javnost v prihajajočem letu Melanio videla pogosteje kot v preteklosti. S soprogom Donaldom Trumpom se bo pojavljala na številnih dogodkih, saj je 77-letnik prepričan v ponovno zmago na naslednjih predsedniških volitvah v ZDA.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta