(FOTO) Nekoč je ljubila Jurija Zrneca, zdaj pa je ta znana Slovenka v razmerju s tem priljubljenim igralcem

A.L.
19.07.2024 15:19

Skupaj imata dve hčerki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sabina Kogovšek, ki smo jo letošnjo pomlad lahko spremljali v seriji Skrito v raju, o svojem zasebnem življenju govori le redko. Znano je, da po ločitvi z Jurijem Zrnecem, s katerim imata dve hčerki, vzdržujeta spoštljiv odnos, pred časom je za revijo Jana povedala: "Z nekdanjim možem si glede starejših dveh hčera zelo stopava nasproti, spoštujeva dogovore, ker je to najina dolžnost. Ne glede na ločitev je moja dolžnost preseči svojo bolečino in neproduktivno jezo predelati v ljubezen, ki jo dajem svojim otrokom. Imam samo eno ljubezen, s katero hranim vse, ki jih imam rada. Da je lahko imam dovolj, ni prostora za stara negativna čustva."

Sabina Kogovšek.
Profimedia

Sabina, ki je letos dopolnila 50 let, je po ločitvi našla srečo v objemu še enega igralca. Gre za Jerneja Čamplja, o katerem je za Jano govorila v samih presežnikih. "To preprosto veš, saj ti tako govorita srce in glava. Nisem si predstavljala, da bom imela z Jernejem še enega otroka. Poslušala sem sebe in sledila svojim željam. Tega nisem načrtovala. Zgodilo se je, ko sem opravila z negativnimi čustvi iz preteklosti in živela naprej. Zdaj nas je pet, štiri ženske in en moški, s katerim moramo zelo lepo ravnati, saj ga imamo vse zelo rade."

Nov list pa je po koncu zakona s Sabino Kogovšek obrnil tudi Jurij Zrnec, ki je že dolga leta v razmerju z glasbenico Aleksandro Ilijevski.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta