(FOTO) Netflix napovedal nadaljevanje trilerja The Gray Man z Ryanom Goslingom

STA, Gr.G.
31.07.2022 10:26

S proračunom okoli 200 milijonov dolarjev naj bi bil "sivi mož" najdražja produkcija te pretočne storitve doslej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Le nekaj dni po začetku kinematografskega predvajanja trilerja The Gray Man je ponudnik video vsebin Neflix napovedal njegovo nadaljevanje. V ekipi bodo tudi tokrat glavni igralec Ryan Gosling ter režiserja, brata Joe in Anthony Russo. Poleg nadaljevanja pa Netflix načrtuje tudi spin-off, ki bo temeljil na zgodbi agenta, prirejeni po knjigah ameriškega avtorja Marka Greaneyja o morilcu Courtu Gentryju.

Profimedia

Brata Russo sta napovedala, da želita po "fenomenalnem" odzivu gledalcev po vsem svetu zgodbo o Gray Manu razširiti v franšizo. Triler o pogodbenem morilcu CIE, ki nenadoma tudi sam postane tarča, so na Netflixu predstavili 22. julija. S proračunom okoli 200 milijonov dolarjev naj bi bil "sivi mož" najdražja produkcija te pretočne storitve doslej.

Profimedia

V akcijskem trilerju s komičnimi elementi so poleg Goslinga med drugim zaigrali Chris Evans, Ana de Armas, Rege-Jean Page in Billy Bob Thornton. Kdaj naj bi začeli snemati nadaljevanje, zaenkrat še niso razkrili.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta