Navijači ostro kritizirajo nogometnega zvezdnika zaradi ženine obleke: "Kako si lahko zadovoljen s takim videzom?"

D.Ži
08.06.2022 09:10

V času, ko zvezdnice naokoli hodijo skoraj gole, je nekatere zmotila drzna kreacija, ki jo je v Cannesu nosila žena PSG-jevega igralca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nogometaš Paris Saint-Germaina Achraf Hakimi in njegova žena, španska igralka Hiba Abouk sta bila pred dnevi na filmskem festivalu v Cannesu, obleka, ki jo je ona nosila, pa je nepričakovano sprožila plaz ostrih kritik.

Achraf je nosil črno obleko, ki jo je kombiniral z lakastimi čevlji iste barve. Obleka je bila nenavadna zaradi pentlje na suknjiču, pozornost njegovi opravi pa je skoraj povsem ukradel modni podvig njegove boljše polovice. Atraktivna igralka je nosila bel komplet, ki je poudaril zapeljiv dekolte in izklesan trebuh.

Profimedia

Spletni sledilci zdaj Achrafa kritizirajo, ker je "ženi dovolil, da se tako obleče", nekateri mediji iz konservativnejših držav pa so njen dekolte na fotografijah celo cenzurirali, kar se v dobi sester Kardashian zdi skoraj nezaslišano. Tudi ideja, da bi ji on lahko "dovolil" izbiro oblačil. 

Profimedia

"Kako si lahko zadovoljen z videzom svoje žene, ki je v javnosti skoraj gola? Spoštujemo te, ti pa tako ...", "To ni naša morala", "Kaj je to, prijatelj?", "Pokrij jo s suknjičem" je le nekaj ogorčenih komentarjev pod fotografijami nogometaša maroških korenin. 

23-letni Achraf in 35-letna Hiba imata dva sinova, prvi se je rodil leta 2020, drugi pa februarja letos. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta