(FOTO) Oboževalcem je poslala jasno sporočilo: Izžeta od hude bolezni se je v javnosti za hip pokazala Celine Dion

D.Ži
13.03.2024 09:51

Sindrom toge osebe je njeno življenje postavil na glavo, pevka pa je kjub hudim krčem odločena, da se nekega dne vendarle vrne na odre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Utrujena od težke bolezni, a Celine Dion se ne da. 
Profimedia

Kako lepo jo je spet videti. Po nizu slabih novic o njeni težki zdravstveni bitki. Niti sama ne ve, ali se bo še kdaj vrnila na koncertne odre, a že to, da se zadnje čase vsake toliko pojavi v javnosti, oboževalcem in svojcem vliva upanje, da bo nekako vendarle okrevala. Celine Dion so te dni fotografirali v New Yorku.

Z dvignjenim palcem je oboževalcem poslala jasno sporočilo: Ni predaje! 
Profimedia

Fotografi so jo opazili med vstopanjem v avto, v nekem trenutku pa jim je 55-letna pevka dvignila palec. Jasno sporočilo, da se je črnogledost še ni polotila.

Ni znano, kaj je počela v New Yorku, a že to, da se je spet pokazala v javnosti, je spodbudno. 
Profimedia

V začetku februarja je Celine gostovala na podelitvi grammyjev. Pred tem je dolgo ni bilo v javnosti.

Kanadska pevska zvezdnica je konec leta 2022 oboževalcem preko družbenih omrežij sporočila, da trpi za zelo redkim sindromom toge osebe, zaradi katerega se bori s hudimi krči, bolezen je prizadela tudi njene glasilke.

Bolna, a nasmejana. Kanadska diva je mnogim v navdih. 
Profimedia

Novico je razkrila s čustvenim posnetkom, ki ga je objavila na svojem uradnem Instagramu, v zadnjih mesecih pa se ji je stanje poslabšalo, zato se ne pojavlja več toliko v javnosti. Pevka je zaradi bolezni odpovedala evropski del turneje Courage, eden od koncertov bi moral biti tudi v Zagrebu. Ali bo s turnejo kdaj nadaljevala, v tem trenutku ne zna napovedati nihče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta