(FOTO) Tako zaljubljena! Tadej in Urška na valentinovo pokazala, kako zelo se imata rada, nam pa se topi srce

D.Ži
15.02.2024 12:06

Ljubezen do kolesarstva, predvsem pa drug do drugega povezuje par, ki si svojo naklonjenost rad izkaže tudi na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej in Urška nikoli nista skrivala, da drug drugemu pomenita vse na svetu. 
Profimedia

A ni lepo, ko si ljudje javno izkazujejo ljubezen? Valentinovo, praznik zaljubljencev je mimo, ljubezen pa je ostala. Da je je med njima veliko, je na praznik ljubezni pokazal naš kolesarski as Tadej Pogačar, ki je na družbenih omrežjih objavil nekaj fotografij, na katerih ga vidimo z njegovo Urško Žigart"Osladna objava," je malce v zadregi pripisal, a ni bilo prav nobene potrebe po opravičevanju, saj sta res čudovit par, ki naklonjenosti drug drugemu ne skrivata. Povezuje ju tudi ljubezen do kolesarstva, saj se oba z njim profesionalno ukvarjata. Leta 2021 sta se zaročila. 

"Imaš samo eno življenje in ona je moje življenje. Sanje so se uresničile, ko je rekla da," je takrat v angleščini na Instagramu  zapisal on. Razkrila sta tudi, da bodo poroki prisostvovali le njuni najbližji. Dogodek sta si zamislila bolj zase kot za druge. "Za naju je dovolj zaroka, midva sva se že zaobljubila drug drugemu," je pred dvema letoma povedala Urška za Slovenske novice.

Razkrila sta tudi, da o otrocih še ne razmišljata, da pa ju ti v prihodnosti najbrž še čakajo. Svoje skupne fotografije sicer kar pogosto objavljata na družbenih omrežjih, družbo smo jima lahko na daljavo delali tudi med lanskim dopustom.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta