(FOTO) Zvezdnica, ki je osvojila oskarja, ima v Sloveniji zelo dobro in znano prijateljico iz političnih krogov

D.Ži
16.03.2023 11:03

Ko je Michelle Yeoh prejela oskarja za najboljšo žensko glavno vlogo, se je zelo razveselila tudi naša nekdanja evropska komisarka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Michelle Yeoh je oskarja osvojila za glavno vlogo v uspešnici Vse povsod naenkrat. Zanjo je vesela tudi slovenska prijateljica.
Epa

Svet je očitno mnogo manjši, kot si mislimo. In poln nepričakovanih poznanstev in prijateljstev. V Hollywoodu so podelili svoje najprestižnejše nagrade, oskarja je za vlogo v filmu Vse povsod naenkrat domov odnesla tudi čudovita igralka Michelle Yeoh, ki je slavila v kategoriji glavnih ženskih vlog. Zvezdnica, ki se je spomnimo tudi iz filma Gejša, ima očitno zelo dobro in znano slovensko prijateljico. 

"Ponosna na prijateljico Michelle Yeoh za osvojitev oskarja za vodilno žensko vlogo," je na družbenih omrežjih objavila nekdanja slovenska političarka in evropska komisarka Violeta Bulc. Dodala je, da Michelle ni samo izjemna igralka, ampak tudi izjemna ženska. "To je svetilnik upanja in možnosti. Je dokaz, da lahko sanjate veliko," je povzela besede oskarjevke. Kje se je začelo njuno prijateljstvo, sicer ni pojasnila, je pa objavila nekaj simpatičnih skupnih fotografij. 

Epa

Yeohova, partnerica Jeana Todta, je navdušila v filmu, ki je bil nominiran 11-krat, na koncu pa osvojil 7 oskarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta