(VIDEO) Povsem nepričakovano umrla spletna vplivnica, mama dveh otrok, ki je zadnje čase tarnala zaradi hudih migren

D.Ži
21.03.2023 09:27

Žalostna novica, ki je ni pričakoval nihče. Umrla je priljubljena zvezdnica TikToka, prijatelji zdaj zbirajo denar za njenega moža in sinova.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znana tiktokerka Jehane Thomas je nenadoma umrla v starosti 30 let, potem ko je več mesecev trpela zaradi neznosnih migren, piše Daily Mail.

Britanka je imela na TikToku več kot 70 tisoč sledilcev, objavljala pa je posnetke iz svojega vsakdana, v katerih je kazala, kako pripravlja kosilo za svoja sinova, svoje modne podvige in podobne vsebine.

Za seboj je pustila dva majhna otroka in globoko užaloščeni družinski člani so povedali, da je njena smrt prišla povsem nepričakovano. Pred nekaj meseci je na družbenem omrežju razkrila, da so ji diagnosticirali vnetje očesnega živca, šlo je za izjemno boleče stanje.

V zadnjih tednih je bila večkrat hospitalizirana, o vsem je redno obveščala sledilce.

V zadnjem videu, ki ga je štiri dni pred smrtjo objavila na TikToku, se je oglasila iz bolnišnice, kjer je čakala na operacijo. "Ne morem dvigniti glave, takoj mi postane slabo, vozijo me na invalidskem vozičku, ker ne morem niti hoditi. Bolečina je strašna," je zapisala ob videu.

Jehane so pred kratkim odpustili iz bolnišnice po enotedenskem zdravljenju močnih migren, a se je njeno stanje spet poslabšalo, zato se je morala vrniti.

Po njeni smrti je stekla kampanja na platformi GoFundMe. Podporniki zbirajo denar za pomoč možu, ki je ostal sam s sinovoma, triletnim Isaacom in enoletnim Elijahom.

Na družbenih omrežjih se od nje poslavljajo številni oboževalci, še posebej čustveno objavo pa ji je posvetila vplivnica Alyx Reast, ki je bila njena dobra prijateljica.

@jehanethomas1 Replying to @Beckie 🎀 ♬ original sound - Jehane Thomas

"Čeprav je več mesecev trpela za migrenami in epileptičnimi napadi, je bila njena smrt popolnoma nepričakovana in moje srce je zlomljeno. Njena sinova sta ostala brez mame. Obljubljam ji, da bom za te fante naredil vse, kar lahko. Rad te imam, Jehane," je zapisala Reast.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta