(FOTO) Pretresljivo: Tako neutolažljivo za mrtvim "malim bratom" med koncertom joka Nick Carter

D.Ži
07.11.2022 09:05

Nihče ni pričakoval, da bo dan po tragični novici pevec že stal na odru, a je profesionalno oddelal svoje. Oboževalci so ga zasuli s sočutjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neki drugi časi. Družinska idila družine Carter ni trajala prav dolgo.   
Profimedia

Ni si vzel prostega dne. Nick Carter (42) je trenutno na turneji z legendarno skupino Backstreet Boys. V nedeljo zvečer je stopil na oder, kljub smrti mlajšega brata Aarona Carterja (34) le dan prej. Pevec se je nastopa lotil korajžno, a ni mogel zadržati solz. Bil je izjemno čustven večer. Vzdušje v dvorani – nepopisno.

Profimedia

Oboževalci v razprodani londonski O2 Areni so se zelo potrudili, da bi mu izkazali kar se da veliko podporo. Eden od oboževalcev je za britanski Mirror povedal: "Tako čustveno je, vsakič ko Nick zapoje, smo navdušeni. Vzdušje v razprodani areni je noro. Čuti se, da vsi po svojih najboljših močeh podpirajo Nicka tako, da navijajo zanj," je nadaljeval oboževalec. Solz med občinstvom ni manjkalo. "Veliko ljudi joka in se objema, vlada pravi občutek enotnosti," je dodal.

Profimedia

Vzdušje je postalo zares žalostno, ko so Backstreet Boys počastili spomin na Aarona Carterja. "Nocoj imamo težka srca, ker smo včeraj izgubili družinskega člana," je dejal Kevin Richardson. "Želeli smo najti trenutek med koncertom, da bi počastili Nickovega mlajšega brata Aarona Carterja, ki je včeraj umrl v starosti 34 let. Bil je del naše družine in zahvaljujemo se vam za vso ljubezen in vse dobre želje ter vso podporo," je dejal Kevin. Med ganljivimi besedami so mu privrele solze, kolegi iz skupine pa so objeli in tolažili od žalosti strtega Nicka.

Profimedia

Le redki so pričakovali, da bo 42-letnik v nedeljo zvečer stal na odru. Začudenje je povzročilo tudi dejstvo, da Backstreet Boys niso odpovedali koncerta tako kmalu po tragični novici. Nick Carter je Aaronovo smrt prvič komentiral tik pred začetkom koncerta.

Na Instagramu je delil fotografije iz otroštva z bratom in v čustveni objavi zapisal: "Moje srce je zlomljeno. Čeprav sva imela z bratom zapleten odnos, moja ljubezen do njega ni nikoli umrla. Rad te imam, mali brat."

 
Profimedia

Ni še povsem jasno, kaj se je z mlajšim Carterjem, čigar življenje je zaznamovala bitka s psihičnimi težavami in odvisnostmi, zgodilo, je pa njegov starejši brat med nastopom bruhnil v jok. Kri pač ni voda, kljub letom močno ohlajenih odnosov. 

Še vedno ni povsem jasno, zakaj je umrl Aaron Carter, a njegovo življenje je bilo polno težkih bitk. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta