(FOTO) Sanjski par! Najlepša hrvaška nogometašica je zaljubljena v postavnega portugalskega nogometaša

D.Ži
13.12.2023 11:51

Nogometna scena je še pred iztekom leta dobila čudovit parček - oba odlična nogometaša, čedna in fotogenična.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lepa Ana Maria Marković je očitno našla srečo v ljubezni.  
Profimedia

Ana Maria Marković, neuradno najlepša nogometašica na svetu, je v zvezi s portugalskim nogometašem Tomasom Ribiero.

"Spoznala sva se med njegovim bivanjem v Zürichu. Ko sem se poškodovala, sem ugotovila, da ga potrebujem ob sebi. Podpiral me je in bil ob meni," je za Bild potrdila Ana Maria. Mediji so parček že oklicali za sanjski. 24-letni Tomas je branilec, igra pa za Vitório Guimarães, torej za portugalskega prvoligaša, za katerega je v 90. letih igral tudi Zlatko Zahovič. Lani je Portugalec nastopal za švicarski Grasshoppers in dosegel tudi tri zadetke.

24-letna Marković si je lani spomladi na derbiju proti Zürichu poškodovala desno koleno. Zato so jo morali operirati in okrevala je več mesecev. Zdaj, pravi, se je pripravljena vrniti na zelenice.

Lepa 24-letnica se je rodila v Švici in že od otroštva igra nogomet. Od leta 2020 igra tudi za prvoligaša, švicarski klub Grasshoppers, vse oči pa so bile uprte vanjo, ko je v Pulju dosegla zadetek, ki je Hrvaški prinesel uvrstitev na svetovno prvenstvo. 

Na Instagramu ima več kot 3 milijone sledilcev, s katerimi pogosto deli fotografije z nogometnih igrišč in iz zasebnega življenja. Hrvaški mediji jo redno uvrščajo na sezname najbolj čednih znanih Hrvatic. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta