(FOTO) Še vedno v vrhunski formi: Tina Maze se je v kratki obleki zleknila med vrtnice in pokazala svoje čudovite noge

D.Ži
01.07.2024 09:56

Sproščena, mirna, srečna. Takšna se te dni zdi naša najboljša smučarka, ki je s svojimi sledilci delila lep poletni utrinek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Maze uživa v družinskem življenju po tekmovalni karieri. 
Profimedia

Tekmovalna kariera je že davno za njo, a Tina Maze, naša najboljša smučarka, ostaja v življenjih navijačev prisotna preko Instagrama, kjer vsake toliko objavlja utrinke iz svojega zasebnega, družinskega življenja, pa tudi kak modni podvig. A najbolje se Tina počuti, kadar je v objemu narave, kjer rada poišče mir in si napolni baterije. 

Tako je pred dnevi s svojimi sledilci, ki jih je kar 184 tisoč, delila lep poletni utrinek. Pozirala je obdana z vrtnicami. Videti je čudovito. Sproščena, mirna, srečna. Na sliki Tina nosi malo črno obleko z dekoltejem, ni ostalo neopaženo, da je pokazala tudi svoje lepe noge. V odlični formi je tudi po koncu športne kariere, k temu zagotovo prispeva tudi njena razigrana deklica Anouk.

"Obstajajo ljudje, ki jim veliko pomeni to, kar se je zgodilo in zakaj se je zgodilo, ter skušajo to razumeti, obstajajo pa tudi taki, ki načrtujejo prihodnje dogodke. A edino, kar v resnici imamo, je to, da je treba čutiti in živeti za ta trenutek," je v angleščini zapisala Tina.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta