(FOTO) Andrea Massi hudo zbolel, zdaj bo rojstni dan praznoval dvakrat

A.L.
18.12.2023 15:32

Iskreno je priznal, da je bil 8. junij zanj najtežji dan po smrti staršev, ki ju je izgubil že kot otrok.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letos je še posebej vesel, da bo božični večer preživel ob Tini in hčerki Anouk.
Mediaspeed

Andrea Massi, nekdanji trener najuspešnejše slovenske alpske smučarske vseh časov Tine Maze in njen življenjski sopotnik, se v zadnjem obdobju ne pojavlja prav pogosto v medijih. Zdaj je vendarle spregovoril v intervjuju za Sportklub in se med drugim razgovoril o svojem zdravju. Kot kaže, za njim ni dobro obdobje.

56-letnik je moral na operacijo zaradi dolgotrajnih težav, ki jih je imel s kašljem, in po diagnozi motnje srčnega ritma. V intervjuju je povedal, da so mu na pomoč najprej priskočili z električno kardioverzijo - postopkom, pri katerem z električnim šokom spremenijo neredni srčni ritem v rednega. Ker to ni bilo uspešno, je sledil ablacijski poseg.

Iskreno je priznal, da je bil 8. junij zanj najtežji dan po smrti staršev, ki ju je izgubil že kot otrok, saj ga je zajela panika, potem ko prvič v življenju ni imel pod nadzorom svojega telesa. "Hudo mi je bilo. Sem vraževeren in čakam na zadnjo zdravniško potrditev. Ko jo bom prejel, bom res lahko rekel, da sem dočakal drugi rojstni dan," je povedal.

Iskreno je priznal, da je bil 8. junij zanj najtežji dan po smrti staršev.
Tit Košir

Spregovoril je tudi o lepši temi, božičnih praznikih, ki so pred vrati. ”Bliža se božič. Jelko smo že okrasili, tako v Gorici kot v naši hiši v Dolomitih. Letos sem še posebej vesel, da bom božični večer preživel ob Tini in hčerki Anouk,” je bil čustven.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta