(FOTO) Zapeljivka in pol! Tako vrhunsko je Nika Križnar videti v vlogi manekenke. Ste jo videli v rožnatem?

D.Ži
25.01.2024 12:21

Tradicija se nadaljuje in najbolj znana slovenska zlatarna je v svojo novo reklamno kampanjo povabila eno najbolj simpatičnih slovenskih zimskih športnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nika Križnar s svojo vedrostjo in lahkotnostjo simpatije žanje kot za stavo.  
Sašo Bizjak

Se spomnite, kako je nekoč v reklamah za nakit najbolj znane slovenske zlatarne blestela Tina Maze? No, dobila je zelo dobro in čedno naslednico, a iz druge športne discipline. Vsako leto v Zlatarni Celje izberejo znano športnico, ki bo predstavljala srebrno kolekcijo Lencia. "Izberemo žensko, ki je ne odlikuje le zunanja lepota, temveč v sebi nosi edinstveni žar, ki nas navdušuje. Obraz Lencia 2024 je tako postala izjemna smučarska skakalka Nika Križnar," pravijo Celjani. 

Nika se je tudi v vlogo modela odlično vživela.  
Zlatarna Celje

"Nika Križnar nas navdušuje, ker že pri tako mladih letih strastno sledi svojim ciljem. Je ženska, ki tekmuje v športu, kjer so potrebni tako pogum in samozavest kot tudi lahkotnost. Nika je v svoji tekmovalni karieri osvojila srebrno in bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu ter postala prva slovenska smučarska skakalka, ki je osvojila veliki kristalni globus za zmago v svetovnem pokalu. Na zimskih olimpijskih igrah leta 2022 v Pekingu je s slovensko mešano skakalno ekipo osvojila še zlato medaljo. Njeni vztrajnost in brezmejna strast do dosežkov sta vrlini, ki smo ju v Zlatarni Celje prepoznali kot odlični sopotnici blagovne znamke Lencia," še dodajo, veseli, da bo Nika njihovo kolekcijo dopolnila s svojo mladostno lahkotnostjo in športnim duhom. 

Zapeljiva Nika v rožnatem. 
Zlatarna Celje
In še ena v bolj skakalnem duhu.
Zlatarna Celje
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta