(FOTO) Kako čedna mlada dama! Tina Maze prvič pokazala obraz svoje hčerke Anouk

D.Ži
14.02.2024 09:28

Pustni čas šemljenja je naša nekdanja smučarska šampionka izkoristila tudi za to, da je svojim spletnim sledilcem pokazala simpatičen družinski utrinek, s katerim je razkrila več kot običajno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nisi slutili nismo, da je Tina Maze tako velika ljubiteljica pusta.
Robert Balen

Ljudje se ločimo v dve skupini - na tiste, ki jih pustni čas pušča povsem hladne, in na tiste, ki komaj čakajo, da si nadenejo pustno masko in se za en dan spremenijo v nekoga drugega. Pustno vzdušje je očitno povsem zajelo Tino Maze, ki je na družbenih omrežjih objavila simpatično fotografijo, ki dokazuje, da je pust v njeni družini očitno zelo resna stvar, saj so se nanj temeljito pripravili. Tina, Andrea Massi in in mala Anouk so se namreč našemili v indijance.

Naša nekdanja smučarska šampionka in trener sta si nadela razkošne perjanice, mala indijanka pa se je okrasila le z enim peresom. Ob navdušenju nad zelo dodelano pustno podobo je nekatere presenetilo, kako velika punca je že Anouk, ki se je rodila na slovenski kulturni praznik leta 2018.

Tina je ne pokaže prav pogosto, pravzaprav je tokrat prvič spletnim sledilcem pokazala hčerkin obraz, ki pa so ga - kako pretkano - zakrivala indijanska ličila. Družina je najbolj norčavi čas preživela na naravnost sijajni lokaciji, v Benetkah, italijanski karnevalski prestolnici. In zdi se, da so doživeli nepozaben dan. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta