(FOTO) Ste videli, kako izklesan trebušček ima Tina Maze? Drzne dvodelne kopalke so razkrile marsikaj ...

D.Ži
20.06.2023 10:12

Naša najboljša smučarka te dni prav nič ne misli na sneg in mraz. Poletju se predaja na polno in nas nagovarja h gibanju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Obdobje, ko je večino leta preživela v smučarskih oblačilih, se ji danes najbrž zdi svetlobna leta daleč. Spomini na številne izjemne uspehe so ostali, Tina Maze, naša najboljša smučarka vseh časov, pa se s snegom in mrazom prav veliko zdaj ne ukvarja. Na svojem instagramovskem profilu nas vsake toliko spomni, da se v njej skriva tudi zelo poletno dekle.

Medtem ko mnogi še odštevajo do dopusta, je Tina v kopalke že skočila v začetku junija.

Svojim sledilcem, ki jih je več kot 182 tisoč, je pokazala tudi svoje letošnje kopalke. Izbrala je športni model žareče rumene barve, ki ji zelo pristaja. Ne gre spregledati, da je kar nekaj časa preživela tudi na soncu, saj je nežno zagorela. "Prvi konec tedna v čudovitem juniju, Uživajte v njem, gibajte se in cenite vsak trenutek v naravi," je pripisala fotografiji, ki razkriva tudi, da Tina še vedno pridno dela trebušnjake. 

Kje bo z Andreo Massijem in hčerko Anouk preživela poletje, še ne vemo, a morje skoraj zagotovo ne bo daleč. Nazadnje je objavila tudi fotografijo eksotično cvetočega kaktusa, zato obstaja velika verjetnost, da je družina že odpotovala kam, kjer je še bolj vroče kot doma. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta