(FOTO) Šest let je čakala na to: Anamariji Lampič se je na pravljičnem dopustu s svojim dragim uresničila velika želja

D.Ži
08.04.2024 11:38

Neskončne plaže, čisto morje in veliko sonca. Tako si te dni baterije polnita naša simpatična biatlonka in njen partner Boštjan Klavžar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Anamarija Lampič si baterije po naporni sezoni polni na Tajskem. 
Robert Balen

Kdor trdo dela, si mora prej ali slej privoščiti tudi oddih. Naša lepa biatlonka Anamarija Lampič se je odločila, da je čas za dopust, takšen, čisto pravi, dolg, vroč in eksotičen. Ker med sezono s partnerjem Boštjanom Klavžarjem le redko najdeta čas drug za drugega, saj je ona tekmovalka, on pa pomočnik trenerja ženske biatlonske reprezentance, sta se skupnih dni ob morju še toliko bolj veselila.

Skupaj sta odpotovala na eno najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu, na Tajsko, in se lotila raziskovanja njenih številnih naravnih lepot.

Od tam sta nekaj utrinkov rajskega dopusta delila tudi s svojimi spletnimi sledilci. Tam sta se s potapljaškimi maskami spustila tudi pod morsko gladino, Anamarija je razkrila, da je na ta trenutek čakala skoraj šest let. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta