Katja Jevšek se je vrnila v Vreme na Pop TV. Kaj se bo zdaj zgodilo s Špelo Jereb?

D.Ži
08.04.2024 10:29

Vrnitev priljubljene vremenarke je zelo razveselila gledalce, nekateri pa se sprašujejo, ali se bo zdaj kak drugi član ekipe moral posloviti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Špela Jereb je zelo vesela, da ostaja del stalne ekipe popovih vremenarjev.  
Pro Plus

Veliko sonca in širokih nasmehov je po vrnitvi s porodniškega dopusta v studio Pop TV spet prinesla priljubljena vremenarka Katja Jevšek, ki, odkar je mamica, žari od sreče svetleje kot kadarkoli. Mnogi gledalci so jo pogrešali, v času njene odsotnosti je na naši največji komercialni televiziji prišlo tudi do velike, zelo boleče izgube, saj je povsem nepričakovano preminil Robert Erjavec. Ob Katjini vrnitvi pa je v zraku obviselo tudi vprašanje, ali se bo kak član vremenarske ekipe zdaj moral posloviti. 

Špela Jereb se je pred kamere vrnila, ko je Katja Jevšek odšla na porodniški dopust.  
Mediaspeed

Katja, ki je pred porodniško odsotnostjo vreme napovedala kar 23 let, ima zdaj doma hčerko z imenom Luna Lu, gledalci pa se sprašujejo, kaj se bo zgodilo s Špelo Jereb, ki se je pred kamere vrnila kot njena namestnica, medtem ko je Erjavca nasledil Aleš Satler. Skrbi, da bi čedna Špela kamorkoli odšla, so očitno odveč, saj so na Pop TV za Metropolitan potrdili, da ostaja del stalne ekipe. Tega je, kot je potrdila za portal, vesela tudi Špela, ki je dodala, da vsi skupaj zelo pogrešajo pokojnega kolega. Napovedovanje vremena je sicer njena dodatna služba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta