Nepričakovano umrla edina sestra Kris Jenner, od žalosti sesuta zvezdnica se je od nje poslovila zelo čustveno

D.Ži
20.03.2024 10:48

NI še jasno, kaj se je zgodilo, smrt ljubjene sestre in tete pa je slavno družino zelo prizadela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kris Jenner je sestrina smrt globoko prizadela.
Profimedia

Umrla je sestra Kris Jenner Karen Houghton. Stara je bila le 65 let. Portal TMZ poroča, da so v San Marcosu v ponedeljek popoldne poklicali reševalne službe, vendar je bilo prepozno. Vzrok Karenine smrti še ni znan, tuji mediji pa poročajo, da gre verjetno za naravno smrt.

Karen je bila Krisina edina sestra. Skupaj sta odraščali v San Diegu. Viri blizu družine so za TMZ povedali, da je Kris zelo razburjena zaradi sestrine smrti. Zvezdnica resničnostnih šovov, šefica imperija Kardashian-Jenner, se je oglasila na instagramu in objavila več starejših fotografij s Karen.

"Z veliko žalostjo moram sporočiti, da je moja sestra Karen nepričakovano umrla. Srce me boli za mojo mamo in nečakinjo. Prosim Boga, naj nas vodi v tem težkem času. Karen je bila čudovita, bila je najslajša, najbolj prijazna, najbolj občutljiva in zelo zabavna. Cenila je svojo družino in prijatelje, še posebej hči," je napisala.

"Njena smrt je opomin, da je življenje zelo kratko in dragoceno in da nam jutrišnji dan ni obljubljen," pravi Kris.
Profimedia

"Cenim vsak spomin, ki ga imamo skupaj. Njena smrt je opomin, da je življenje zelo kratko in dragoceno in da nam jutrišnji dan ni obljubljen. Tistim, ki jih cenimo, moramo povedati, kako zelo jih imamo radi. Rada te imam, moja lepa sestra," je Kris zapisala na družbenem omrežju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta