(FOTO) Sharon Stone pri 65-ih pozirala v majhnem bikiniju in razvnela internet. Kaj je skrivnost njene vrhunske forme?

D.Ži
26.05.2023 11:23

Verjetno najbolj fatalna ženska 90-ih let za svoje telo zelo skrbi, med drugim si vsak dan privošči zajtrk, ki jo napolni z zdravjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sharon Stone vsako noč spi vsaj osem ur in redno telovadi. 
Profimedia

Sharon Stone je svoje sledilce na družbenih omrežjih pozitivno presenetila s svojo zadnjo objavo na Instagramu. Legendarna igralka je namreč pozirala v dvodelnih kopalkah in tako pri 66 letih pokazala fantastično postavo. Oboževalci v komentarjih ne skoparijo s komplimenti.

Profimedia

Tokrat je slavna mati treh otrok pozirala v dnevni sobi svoje vile na Beverly Hillsu, kot modni dodatek pa je nosila temna sončna očala.

"Pripravljena na poletje," je v opisu fotografije na kratko zapisala Sharon.

"Ali se boš poročila z mano, sem odličen kuhar", "Obseden sem s teboj", "Ikona", "Izgledaš čudovito v vseh letih", "Hej, vroča", "Ti si zagotovo pripravljena na poletje", ji sporočajo sledilci. 

V intervjuju pred dvema letoma je razkrila, kako ji uspe tudi pri teh letih izgledati tako odlično. Prisega na zajtrk s sadjem, plavanje, obveznih osem ur spanja, počepe in kopeli z arniko, zdravilno rastlino, ki se že stoletja uporablja v ljudski medicini, včasih kopeli dodaja tudi sol iz Mrtvega morja.

"Moj najljubši zajtrk je lubenica s feto, meto in oljčnim oljem ter soljo in poprom. Ob tem jem brezglutenski toast in pijem zeliščni čaj,'' je razkrila. Tudi o rekreaciji je spregovorila. ''Mislim, da so počepi zelo pomembni. Če jih boste izvajali vsak dan, bo to vplivalo na celotno telo,'' je zaključila.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta