(FOTO) Slovenska pevka na kolenih pozirala v kopalkah, oboževalci pa navdušeni: "Štrikci pokajo od veselja!"

D.Ži
13.04.2023 12:08

Niki Zorjan misli že uhajajo k poletju, z zelo zapeljivo fotografijo je razveselila svoje hvaležne spletne sledilce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni dolgo, kar je Nika Zorjan svoje oboževalce in spletne sledilce presenetila z zelo osebnim priznanjem. Začutila je, da potrebuje nekaj časa zase. Naporno  glasbeniško življenje je njeno telo pripeljalo do mej. "Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisili, da se ustavimo, si vzamemo pavzo in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno potrebujem vsaj mesec dni pevske pavze, da se sestavim in pridem nazaj še močnejša, bolj odgovorna, in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje," je sporočila. 

Kako zelo nasmejana Prekmurka te dni počiva, ne vemo, vemo pa, da ji misli že uhajajo k poletju, saj je na splet poslala zelo poletno fotografijo, ki ji je pripisala: "Še 72 dni do poletja in poletnih koncertov!" Tako je kljub kilavemu aprilskemu vremenu vsaj za hip svojim sledilcem pričarala spomin na bolj vroče dni, veliko pozornosti so pritegnile tudi drzne enodelne črne kopalke, ki jih na sliki nosi.

Navdušeni komentarji dežujejo. "Ouu, ti bombica ..., kaj bi mi brez tebeee?", "Prelepo!" in "Komaj čakam" so le nekateri od njih, najbolj duhovito pa je fotografijo opisal komentator z besedami: "Štrikci pokajo od veselja!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta