(FOTO) Nika Zorjan v zelo drznih kopalkah na žaru peče orade. In ljudem se cedijo sline ...

D.Ži
22.06.2022 13:05

Atraktivna Prekmurka je suvereno prijela za klešče in nad razbeljeno oglje vrgla nekaj rib. Sledilci se sprašujejo, če je samska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prekmurje je lepo. In Prekmurke tudi. Najbolj znana med njimi se je tokrat pokazala v zelo poletni izdaji. Nika Zorjan, ena naših najbolj priljubljenih pevk zabavne glasbe, se je povsem prepustila poletnemu vzdušju. In kaj poleti najbolj prija? Jasno, žar! Mnogi menijo, da je ta bolj moška domena, a zvezdnica iz Petanjcev se je vroče naloge lotila več kot suvereno. Stopila je za razgrete rešetke, prijela za klešče in nad razbeljeno oglje vrgla nekaj rib. Zadišalo je, vmes pa je nastala tudi sila atraktivna fotografija. Vrla Nika se je ribje misije lotila kar v kopalkah, da ji ne bi bilo preveč vroče.

Zdi se, da je z nalogo opravila mojstrsko, ob njenih oradah pa se spletnim sledilcem cedijo sline. Sumimo, da ne samo zaradi hrustljavo zapečenih ribic. Med komentarji se nekdo sprašuje, ali je atraktivna Nika samska. Neuradno nekako velja, da naj bi bila v zvezi s postavnim Rokom Piletičem iz bratskega dueta Bql.

Dvojica o domnevni romanci molči, odgovora na to, ali je Nika samska, nimamo. Vemo pa, da zagotovo ni lačna, saj očitno zna kuhati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta