Izgorela in otečena: Kar dve naši pevki morali zaradi zdravstvenih težav odpovedati koncert. Potrebujeta čas zase

D.Ži
03.04.2023 11:27

Nič kaj prijetni dnevi za Niko Zorjan in Evo Boto, ki sta se sredi sezone intenzivnega koncertiranja morali ustaviti in poskrbeti za svoje zdravje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Niko Zorjan je telo prisililo, da si končno vzame nekaj časa zase. 
Profimedia

Glasbeni posel je naporen posel in, ne glede na to, kako predani so že svojim poslušalcem in oboževalcem, glasbeniki vsake toliko trčijo ob svoje meje. Zadnja v vrsti je priljubljena Nika Zorjan, ki se je morala soočiti z grenkim spoznanjem, da ni superženska in da potrebuje nekaj časa za okrevanje. Preko družbenih omrežij je oboževalcem sporočila, da si mora nujno vzeti vsaj mesec dni pevske pavze. Mora se sestaviti nazaj in se vrniti. "Še močnejša," pravi. 

"Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisili, da se ustavimo, si vzamemo pavzo in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno rabim vsaj mesec dni pevske pavze, da se 'sestavim' in pridem nazaj še močnejša, bolj odgovorna in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje," je zapisala Nika. Koncert v Krškem, predviden za 22. april, je morala odpovedati, nov termin bo sporočila, ko se bo počutila bolje.

Ni pa Nika edina slovenska pevka, ki ji jo je te dni zagodlo zdravje. O zobnih težavah Eve Boto smo že poročali. Ker ni počivala dovolj, se je po operaciji modrostnega zoba stanje zapletlo in morala je odpovedati koncert v mariborskem Rožmarinu.

"Oteklina v ustih je danes napredovala, tudi močno me je začelo boleti in ni videti ravno lepo. Glede na zaplete, ki sem jih imela pred letom dni na drugem modrostnem zobu, ko sem menila, da moram oddelati vse in iti z glavo skozi zid, sem pristala v bolnišnici. Tega si še enkrat ne morem privoščiti," je sporočila preko Instagrama. Tudi ona potrebuje nekaj časa zase, nov koncertni termin pa bo še sporočila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta