(FOTO) Ste jo srečali? Metka Albreht v črnem bikiniju s svojo izklesano postavo navdušuje na zelo priljubljenem otoku

D.Ži
20.07.2023 10:15

Pri naših južnih sosedih te dni baterije polni ena naših najbolj nepozabnih misic, za katero se zdi, da je vsako leto le še lepša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na kaj pomislite ob imenu Metke Albreht? Na najširši in najbolj iskriv nasmeh na slovenski estradni sceni? Na lepotno krono, ki jo je tako suvereno nosila v začetku 90-ih, ko je bila izbrana za mis Slovenije? Na njeno odlično delo v vlogi televizijske kostumografinje? Da, vse to, zagotovo pa pomislite tudi na to, da gre za eno najlepših in najbolj zapeljivih znanih Slovenk, ki se je skozi leta spremenila le zelo malo.

Del tega lahko pripiše dobrim genom, večji del pa predani skrbi zase in svoje zdravje, saj Metka živi zelo aktivno. Te dni se je odločila svojim spletnim sledilcem polepšati dneve z nekaj zelo poletnimi utrinki, ki so nastali med dopustom.

Z družino se je Metka odpravila k našim južnim sosedom in se udobno nastanila na Visu, ki ji je že dolgo zelo pri srcu. Lepemu kraju se je poklonila s prav posebnim zapisom.

"Rada imam to obmorsko mesto ... Letos sem prvič v štirinajstih dneh odšla v mestece. Očitno sem rabila odklop od vsega in sem se bolj držala našega zaliva. No, danes sem tukaj. Spremembe skorajda nobene. Branjevke na tržnici iste, mestno pekarno so prenovili. Porezali so kar nekaj palm. Škoda. Srečam starega mornarja, ki redno pije svojo prvo kavo v Bilibi. Nasmehne se mi. 'Ponovno kod nas a?' me ogovori … Tko je vse skp domače, pristno, preprosto … Čas teče počasneje," je pripisala obmorski fotografiji. Objavila pa je tudi zelo vročo fotografijo, na kateri lahko njeno izklesano postavo občudujemo v zelo minimalističnem črnem bikiniju. Komplimenti dežujejo, njeni sledilci pa ugotavljajo, da je Metka kot vrhunsko vino, vsako leto le še boljša in omamnejša. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta